Om LM Ekonomitjänst

LM Ekonomitjänst i Örnsköldsvik AB är en redovisningsbyrå som ägs och drivs av Linda Meijer. Linda har över 25 års erfarenhet i branschen. Viktiga ledord för verksamheten är personlighet, lättillgänglighet samt kunskap. Företaget inriktar sig mot små och medelstora företag i Örnsköldsvik, men även mot övriga delar av landet då det mesta kan skötas helt digitalt.

Linda Meijer LM Ekonomitjänst

För oss är personliga möten viktiga och något som många också efterfrågar. Behöver ni ett bollplank i såväl små som stora beslut så finns vi till hands för er. Vi är flexibla i vårt arbete och försöker alltid i största möjliga mån anpassa oss efter kundens önskemål. För oss är det viktigt att kunden känner sig sedd och får ett personligt bemötande, och att man alltid har samma kontaktperson. 


Vi arbetar i det webbaserade bokföringsprogrammet Fortnox, vilket gör att det är lätt för dig som kund att ha full insyn samt vara delaktig i bokföringen om så önskas. Fortnox är inget krav utan vi jobbar även i andra program om så önskas. Hos oss är det inget krav att ni måste vara digitala, eller ha vissa digitala delar, utan som kund bestämmer ni själva hur upplägget ska se ut.

Linda Meijer LM Ekonomitjänst